06-23671179 info@cafelangelo.nl

Welkom bij café langelo

Ooit Café Centraal, de afgelopen dertig jaar Café Pension Bralts en sinds oktober 2017 Café Pension Langelo.

De donkerrode vloerbedekking is verdwenen, een mooie houten vloer is gelegd, de bar is naar voren verplaatst en verlengd… zomaar een greep uit de veranderingen die hebben plaatsgevonden sinds het café de naam Café Langelo draagt. Het pension telt 8 kamers en zijn nu smaakvol ingericht met retro accessoires.

Sinds oktober 2017 zijn wij de uitbaters van dit mooie café met een heel rijk verenigingsleven. De wens van het dorp was toen zij het café in eigendom kregen dat het verenigingsleven zijn plek kon behouden in het café. Intussen zijn er zelfs meerdere clubs en verenigingen bijgekomen.

Het terras is aangepakt door nieuwe parasols en bloembakken te plaatsen, er is een vlonder aan de zijkant waar een heerlijk loungeterras is gecreëerd. De zonwering aan de voorzijde is geplaatst, de terrastafels zijn vervangen en er zijn terrasheaters geplaatst. 

Alleen de lichten aan en de deuren los is niet meer genoeg… met enthousiasme en creativiteit proberen we daarom voor elk wat wils te organiseren. Houdt onze agenda in de gaten voor alle activiteiten.

Kijk ook eens bij de arrangementen voor bijvoorbeeld een High Cocktail, Wine of een High Beer. Gezellig Klootschieten en nieuw is onze Plaotiesroute, een prachtige route door Noord-West Drenthe waarbij je navigeert op foto’s. Je kunt zelfs deze route rijden in een te huren cabrio en ook dit is weer uit te breiden met bijvoorbeeld koffie en gebak vooraf, borrelen met deelplanken of een heerlijke plate nadien. 

Ons café leent zich ook uitstekend voor een verjaardags, personeels, of bijvoorbeeld een jubileumfeest. Hierbij kan een barbecue georganiseerd worden of een lopend buffet. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden. En wil je blijven slapen….boven het Café bevinden zich 8 kamers om heerlijk te overnachten en ’s ochtends te genieten van een uitgebreid ontbijt.

Tenslotte: Kom je met de auto? Wij hebben een ruime parkeerplaats achter het Café!

Tot ziens in Café Langelo!

Jos en Alieneke