06-23671179 info@cafelangelo.nl

uw partij, onze zorg

BIJ ONS IN DE TUUN

Onze tuun met prachtig uitzicht is zeer geschikt voor verschillende partijen en activiteiten. Al onze arrangementen zijn uit te breiden en een arrangement op maat is ook mogelijk.

Bij ons in ’t café

Volop mogelijkheden, volop gezelligheid!

Bij Café Langelo ben je aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van feestjes, gezellige middagen of partijen.

Onze tuun biedt veel mogelijkheden voor een gezellige middag, activiteit of partij. Bak je eigen pizza, boek een BBQ-arrangement of ga jeu-de-boulen. Daarnaast geniet je van een prachtig uitzicht over de weilanden.

Eén ding staat vast; waar je ook voor gaat, wij denken graag met je mee.

JEU-DE-BOULES

Alle Ballen Verzamelen! Jeu de Boules is vooral heel erg simpel en heel erg leuk voor jong en oud.

Wij hebben vier mooie Jeu de Boules banen. Leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen en eventueel uit te breiden met een arrangement, bv high cocktail, bbq en/of bak je eigen pizza.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

KLOOTSCHIETEN

Probeer in een zo min mogelijk aantal worpen uw kloot (een bal gevuld met lood) naar de finish te werpen. Hiervoor hebben we een mooie route voor u uitgestippeld. U speelt in teams van 2 of meer personen. De route heeft een lengte van ongeveer 4 km.

Het klootschieten is prima te combineren met bijvoorbeeld een Barbecue op onze Haardbarbecues, Bak je eigen Pizza of een Drentse Plate van onze menukaart. ​

Barbecueën op houtgestookte barbecues

BBQ ARRANGEMENT

Heerlijk zelf BARBECUEN OP ONZE HOUTGESTOOKTE BARBECUES. 

vIER Soorten vlees, sauzen, salade en stokbrood met kruidenboter.

€ 17,50 p.p. (vanaf 8 personen)

Te reserveren van april t/m september.

Geniet van zelfgemaakte pizza’s uit de steenoven.

ZELF PIZZA BAKKEN

Stoer, Italiaans en ondernemend.

geschikt voor mannen en vrouwen die van een lekker vuurtje houden. De basis van een toppizza is een goede bodem. Deze rol je zelf en daarna beleg je de pizza met een selectie van een ruime keus aan verse ingrediënten. De uitdaging zit hem in het ‘opscheppen’ van de pizza op de pizzaschep, een handeling die toch enige oefening vereist.

Gelukt? Dan ga je met je pizza naar de met hout opgestookte oven waar de pizza in een paar minuten wordt afgebakken. Daarna is het tijd om te smullen!

€ 17,50 p.p. (vanaf 8 personen)

Te reserveren van april t/m september.