06-23671179 info@cafelangelo.nl

Besloten Feesten

Verjaardagsfeest

Een feestje te vieren en thuis niet al het gedoe willen, dan is ons café de ideale plek om een feestje te vieren. Ons café leent zich prima voor het vieren van een feest voor een klein gezelschap tot een gezelschap van 175 gasten. We hebben een ruime parkeerplaats achter het café en ook is het mogelijk dat er gasten blijven slapen in de pensionkamers boven het café. Kijk eens bij onze arrangementen voor de verschillende mogelijkheden met dranken en hapjes. Er kan een band of DJ spelen op deze avond, eventueel kunnen wij voor u op zoek naar iets passends.

In de zomermaanden kan er gebruik worden gemaakt van het ruime grasveld met kapschuur achter het café. Dit veld kan ingericht worden met tenten, buitenbar, speeltoestellen voor de kinderen etc…..


Themafeest

Wil je een thema aan je feest verbinden…dan is er heel veel mogelijk. Denk aan een jaren 60 (hippie), 70, 80 of 90 feest, een tiroler fest, verkleedfeest of wat te denken van een lekker fout feest. Het café mag versierd worden zodat het thema wat je wenst nog meer tot z’n recht komt.


Jubileum

Een jubileum te vieren? Nodig je gasten uit in ons bruine café en wij zorgen voor de rest.


Bruiloft

Vier je bruiloft in een bruin café, in de zomermaanden is het ook mogelijk gebruik te maken van het ruime grasveld met kapschuur achter het café. Hierin is veel mogelijk, samen gaan we kijken hoe we jullie feest onvergetelijk kunnen maken. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.